Culinary events

“Gebeurtenis – Belevenis – Avontuur – Ervaring”

Cooks for You is alweer bijna 10 jaar actief in haar branch en heeft zich bewezen als zeer kwalitatieve, eigentijdse en verantwoorde cateraar. Wij ontzorgen met service en kwaliteit!

Het bedrijf is ontstaan uit liefde voor het koksvak. ‘Eten’ is ons specialisme! Daarnaast hebben wij in de afgelopen 8 jaar een expertise opgebouwd in de event branche op het gebied van organisatie en regie.

Zakelijk, particulier, voor grote of kleine groepen? Onze werkwijze is altijd gastvrij, heeft een hoog service niveau, is punctueel en flexibel. Niets is teveel, en altijd met een glimlach. Om u deze zekerheid te bieden werken wij samen met de beste leveranciers, goed getraind personeel, en de juiste partners. Wij verlangen van hen dat zij hetzelfde hoge service niveau bieden als wij. Zo werken we met een professioneel team van specialisten, met als doel om uw verwachtingen te overtreffen!

Uw ideeën en budget vormen het uitgangspunt. Wij verzorgen een creatief full service maatwerk concept, geheel aangepast aan uw wensen en de laatste trends.

Dat zijn ‘Culinary Events’!

 

We komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken, en om uw wensen te inventariseren .

Afspraak maken